Euratainer-biokylmiökontit ovat erinomainen sekä hygieeninen vaihtoehto biojätteen ympärivuotiseen varastointiin. Euratainer-biokylmiökontit soveltuvat erinomaisesti taloyhtiöiden, kauppojen (kauppakeskukset, keskisuuret- sekä pienemmät kauppojen yksiköt), koulujen, sairaaloiden, hotellien sekä ravintoloiden käyttöön. Euratainer-biokylmiökontit ovat tuhoeläintiiviitä (hiiret, rotat).

Tilaukset ja lisätiedot
Euratainer-biokylmiökonttien tilaukset ja lisätiedot:
Jan Ketola p. 0500 801 894
tai sähköpostilla jk@sktoy.fi

EURATAINER-BIOKYLMiöKONTIT – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kontin materiaali
Euratainer-biokylmiöt on valmistettu lujasta ja iskunkestävästä lasikuidusta.

Eriste
Euratainer-biokylmiön seinämät on valmistettu 60 mm uretaanilevystä.

Hygienia ja tiiviys
Euratainer-biokylmiöt valmistetaan lasikuidusta valamalla, joten kulmissa ei ole saumoja. Suojattuasi kylmäkontin koneikon voit huoletta pestä kontin esimerkiksi painepesurilla.

Täyttö ja tyhjennysluukkujen tiivistys on hoidettu niin sanotulla harjatiivisteellä, joka toimii kovillakin pakkasilla. Kun vedät jäteastian ulos ei kontin lattialle jää esim. kiskoja, vaan lattia on tyhjä, tasainen ja helppo puhdistaa.

Syöpyminen/korroosio
Euratainerin sisällä ei ole syöpyviä osia. Lattialla ei ole kiskoja ja kylmäkoneen höyrystin, saranat ja helat ovat ruostumattomasta teräksestä.

Testaus
Euratainer-biokylmiöitä on valmistettu vuodesta 1990 ja niitä on testattu mm. Hollannissa, Saksassa (DLG), Tanskassa (DAKA) sekä Espanjassa.
Vertailutesteissä Euratainer on osoittautunut vähiten energiaa kuluttavaksi kontiksi. Kulutukset jäädyttäessä ovat malleissa 1 ja 2 0,420 kw ja malleissa 3, 4 ja 6 0,606 kw.

Jäähdytys/kuivaus
Euratainer jäähdyttää nopeasti, koska kylmäkoneikko on varustettu puhaltimella (6 watt) joka tuulettaa tasaisesti jäähdytettävää massaa. Euratainer-biokylmiöt poistaa jatkuvasti ja tehokkaasti kosteutta jäähdytettävästä massasta.

Täyttö ja tyhjennys
Euratainer-biokylmiöt on varustettu isokokoisilla luukuilla, joista täyttö tapahtuu helposti. Suuret säilytysastia tms. voidaan sijoittaa konttiin avaamalla kontin etuseinät.

Yhteensopivuus
Euratainer-biokylmiö on suunniteltu yhteensopivaksi keräilijöiden kanssa ja siksi siihen sopivat 240 l jäteastiat.


Euratainer biokylmiökonttien tilaukset ja lisätiedustelut
Jan Ketola p. 0500 801 894
tai sähköpostilla jk@sktoy.fi