Euratainer biokylmiökontit ovat erinomainen sekä hygieninen vaihtoehto biojätteen ympärivuotiseen varastointiin. Euratainer biokylmiökontit soveltuvat erinomaisesti taloyhtiöiden, kauppojen (kauppakeskukset, keskisuuret- sekä pienemmät kauppojen yksiköt), koulujen, sairaaloiden, hotellien sekä ravintoloiden käyttöön. Euratainer biokylmiökontit ovat jyrsijävapaat (hiiret, rotat).

Tilaukset ja lisätiedot
Euratainer biokylmiökonttien tilaukset ja lisätiedot:
Jan Ketola p. 0500 801 894
tai sähköpostilla jk@sktoy.fi

EURATAINER BIOKYLMÄKONTIT – USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kontin materiaali
Euratainer biokylmiöt on valmistettu lujasta ja iskunkestävästä lasikuidusta.

Eriste
Euratainer biokylmiön seinämät ovat 60 mm uretaanilevystä valmistettu.

Hygienia ja tiiviys
Euratainer biokylmiöt valmistetaan lasikuidusta valamalla, joten kulmissa ei ole saumoja. Suojattuasi kylmäkontin koneikon voit huoletta pestä kontin esimerkiksi painepesurilla.

Täyttö ja tyhjennysluukkujen tiivistys on hoidettu niin sanotulla harjatiivisteellä, jotka toimivat kovillakin pakkasilla. Kun vedät jäteastian ulos ei kontin lattialle jää mitään kiskoja yms. vaan on lattia tyhjä, tasainen ja helppo puhdistaa.

Syöpyminen/korroosio
Euratainerin sisällä ei ole mitään syöpyviä osia. Lattialla ei ole kiskoja, kylmäkoneen höyrystin on ruostumattomasta teräksestä, saranat ja helat ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettu.

Testaus
Euratainer biokylmiöitä on valmistettu vuodesta 1990 ja on testattu mm. Hollannissa, Saksassa DLG, Tanskassa DAKA sekä Espanjassa.
Vertailutesteissä on Euratainer osoittautunut vähiten energiaa kuluttavaksi kontiksi. Kulutukset jäädyttäessä ovat malleissa 1 ja 2 0,420 kw ja malleissa 3, 4 ja 6 0,606 kw.

Jäähdytys/kuivaus
Euratainer jäähdyttää nopeasti, koska kylmäkoneikko on varustettu puhaltimella (6 watt) jotka tuulettaa tasaisesti jäähdytettävää massaa. Euratainer biokylmiöt poistaa jatkuvasti ja tehokkaasti kosteutta jäähdytettävästä massasta.

Täyttö ja tyhjennys
Euratainer biokylmiöt on varustettu isokokoisilla luukuilla, joista täyttö tapahtuu helposti. Suuret säilytysastia yms. sijoitetaan konttiin avaamalla kontin etuseinät.

Yhteensopivuus
Euratainer biokylmiöt ovat suunniteltu yhteensopivaksi keräilijöiden kanssa 240 L jäteastioilla.


Euratainer biokylmiökonttien tilaukset ja lisätiedustelut
Jan Ketola p. 0500 801 894
tai sähköpostilla jk@sktoy.fi